Otrimer Breathe Clean 100ml

Με Δυνατό Ψεκασμό
Κατάλληλο μόνο για ενήλικες

Προϊόν otrimer breathe clean 100ml

Γιατί να διαλέξουμε τα Otrimer Breathe Clean ισότονα ρινικά διαλύματα;

Τα φυσικά, ισότονα διαλύματα θαλασσινού νερού Otrimer έχουν απολυμαντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
Η μύτη παίζει καθοριστικό ρόλο στη θέρμανση και στην υγροποίηση του εισπνεόμενου αέρα και στο φιλτράρισμα του αέρα από μικρά σωματίδια, παρέχοντας προστασία στην κατώτερη αναπνευστική οδό από σκόνη, ερεθισμούς και ξηρότητα.
Συνεπώς, το να διατηρούμε τις ρινικές κοιλότητες καθαρές και ενυδατωμένες είναι σημαντικό γιατί έτσι επιτρέπουμε στη μύτη να εκτελεί σωστά όλες τις λειτουργίες της. Εάν έχετε ερωτήσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

 • Eνότητα πληροφοριών προϊόντος

  1. Τι είναι το OTRIMER και ποια είναι η χρήση του

  Το ρινικό σπρέι OTRIMER είναι ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού χωρίς συντηρητικά.

  Επιπλέον, το OTRIMER με Aloe Vera περιέχει φυσική σκόνη του φυτού Aloe Vera, γνωστή για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες.

  Το OTRIMER συνιστάται για να:

  • Καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες σε περίπτωση βουλωμένης μύτης, για παράδειγμα σε περίπτωση κρυολογήματος ή αλλεργίας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννας ή τα αλλεργιογόνα σωματίδια, όπως τη σκόνη ή τη γύρη.
  • Ενυδατώνει το ρινικό βλεννογόνο, όταν είναι ξηρός ή ερεθισμένος σε περίπτωση ελαφρών ρινικών ερεθισμών ή εξαιτίας χαμηλής υγρασίας (για παράδειγμα λόγω θέρμανσης / κλιματισμού των δωματίων, υψηλού υψομέτρου, αεροπορικών ταξίδιών).
  • Ρευστοποιεί και να διαλύει τις ρινικές εκκρίσεις βοηθώντας στην απομάκρυνσή τους.
  • Επιπλέον, το ρινικό σπρέι Otrimer με Aloe Vera καταπραΰνει τους ερεθισμένους ρινικούς αεραγωγούς.

  Το ρινικό σπρέι Otrimer είναι κατάλληλο για καθημερινό καθαρισμό της μύτης.

  2. Ποιο OTRIMER να επιλέξω?

  • Το OTRIMER kids (ήπιος ψεκασμός) είναι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη και μικρά παιδιά. Το σχήμα του ρινικού ακροφυσίου προσαρμόζεται στη μύτη παιδιών μέχρι 6 ετών. Επίσης, είναι κατάλληλο και για ενήλικες. Ο ήπιος ψεκασμός του επιτρέπει την απαλή και προσεκτική έκπλυση της βουλωμένης μύτης και της μύτης με καταρροή. Το σπρέι αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της υγρασίας των ρινικών αεραγωγών.
  • Το OTRIMER με Aloe Vera (μέτριος ψεκασμός) είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Το ρινικό του ακροφύσιο προσαρμόζεται στο σχήμα της μύτης μεγαλύτερων παιδιών (άνω των 6 ετών) και ενηλίκων. Η πίεση του ψεκασμού επιτρέπει μία απαλή και προσεκτική έκπλυση της βουλωμένης μύτης και της μύτης με καταρροή. Το σπρέι αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της υγρασίας των ρινικών αεραγωγών.
  • Το OTRIMER (δυνατός ψεκασμός) είναι κατάλληλο για ενήλικες μόνο και εφαρμόζεται ειδικά για την έκπλυση της μύτης σε περίπτωση έντονης ρινικής συμφόρησης. Το ρινικό σπρέι OTRIMER (δυνατός ψεκασμός) προσφέρει 4 φορές πιο δυνατό ψεκασμό από το OTRIMER με Aloe Vera (μέτριος ψεκασμός).

  3. Πριν χρησιμοποιήσετε το OTRIMER

  εικονίδιο που εφιστά την προσοχή

  Προσοχή: Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης. Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά (βλ. λίστα συστατικών).

  εικονίδιο για απαγόρευση χρήσης του πακέτου εάν είναι κατεστραμμένο

  Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν έχει υποστεί φθορά ή είναι σπασμένο.

  Μη βάζετε τη συσκευασία στο φούρνο μικροκυμάτων.

  Πριν χρησιμοποιήσετε το OTRIMER μετά από μία χειρουργική επέμβαση ή μια πληγή στη μύτη συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

  Χάρη στις απολυμαντικές του ιδιότητες, το OTRIMER συνιστάται να χρησιμοποιείται πρώτο όταν χρησιμοποιείτε και κάποιο άλλο τοπικό ρινικό προϊόν (π.χ. για κρυολόγημα ή αλλεργική ρινίτιδα).

  Το OTRIMER μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Πριν τη χρήση, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

  4. Πώς χρησιμοποιείται το OTRIMER

  Η συνήθης συχνότητα χρήσης είναι 1 έως 2 ψεκασμοί την ημέρα σε κάθε ρουθούνι.

  Εάν είναι απαραίτητο, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά απαιτείται.

  • Το OTRIMER kids (ήπιος ψεκασμός) είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, Ωστόσο, συνιστάται ιατρική συμβουλή πριν τη χρήση του σε βρέφη μικρότερα των 2 εβδομάδων. Για παιδιά κάτω των 11 ετών, το OTRIMER kids συνιστάται να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη ενήλικα.
  • Το OTRIMER με Aloe Vera (μέτριος ψεκασμός) είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Για παιδιά κάτω των 11 ετών, το OTRIMER με Aloe Vera συνιστάται να χρησιμοποιείται υπό επίβλεψη ενήλικα.
  • Το OTRIMER (δυνατός ψεκασμός) είναι κατάλληλο για ενήλικες μόνο και εφαρμόζεται ειδικά για έκπλυση της μύτης σε περίπτωση έντονης ρινικής συμφόρησης.

  Στα ηλικιωμένα άτομα ή σε άτομα που αδυνατούν να κάνουν χρήση του προϊόντος μόνα τους, η χρήση του προϊόντος μπορεί να απαιτεί βοήθεια από έναν ενήλικα.

  Εάν το προϊόν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, το ρινικό σπρέι Otrimer είναι καλά ανεκτό.

  Για λόγους υγιεινής και για να αποφευχθεί μόλυνση, το ρινικό σπρέι θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ένα μόνο άτομο.

  Για τα αναλυτικά βήματα του πως να χρησιμοποιείτε το ρινικό σπρέι Otrimer, δείτε παρακάτω στο πλήρες Φυλλάδιο με τις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

  5. Για την ασφάλειά σας

  Προειδοποιήσεις

  Περιεχόμενο υπό πίεση: Διατηρήστε το μακριά από τις ηλιακές ακτίνες και μην το εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 50οC. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί.

  Κρατήστε το μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε.

  Να μην τρυπηθεί ή καεί, ακόμη και μετά τη χρήση.

  Το ακροφύσιο του ρινικού σπρέι OTRIMER kids (ήπιος ψεκασμός) είναι σχεδιασμένο για παιδιά ώστε να εφαρμόζει στο φυσικό σχήμα των ρουθουνιών και χάρη στο δακτύλιο ασφάλειας αποφεύγεται η εισαγωγή του βαθιά μέσα στη μύτη και ο τραυματισμός της μύτης των παιδιών.

  Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τη χρήση του προϊόντος ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

  6. Πώς να διατηρήσετε το OTRIMER

  Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά.

  Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

  Διατηρήστε το προϊόν στην αρχική συσκευασία.

  διατήρηση θερμοκρασίας μεταξύ 0οC και 30οC

  Το OTRIMER kids (ήπιος ψεκασμός) και το OTRIMER (δυνατός ψεκασμός) διατηρούνται σε θερμοκρασία μεταξύ 0°C και 30°C

  διατήρηση θερμοκρασίας μεταξύ 0οC και 25οC

  Το OTRIMER με Aloe Vera (μέτριος ψεκασμός) διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 0°C και 25°C

  Μην το διατηρείτε μέσα στο ψυγείο. Μην το καταψύχετε.

  7. Άλλες πληροφορίες

  Συστατικά:

  Θαλασσινό νερό και καθαρό νερό. Χωρίς συντηρητικά. Επιπλέον το OTRIMER με Aloe Vera περιέχει επιπλέον Aloe Vera σε σκόνη.

  Το άζωτο προστίθεται ως αδρανές προωθητικό αέριο στην υπό πίεση συσκευασία. Το προωθητικό αέριο δεν έρχεται σε επαφή με το διάλυμα. 

  Τα ρινικά σπρέι OTRIMER διατίθενται συσκευασίες των 100 ml.

  Πατήστε εδώ για το πλήρες Φυλλάδιο με τις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος